@γαπουλίνια Χριστούγεννα

Η συγγραφέας Αναστασία Ευσταθίου μαζί με την εμψυχώτρια Καλι-κατζαρίνα Μαρία Αγγελακοπούλου θα ξεσηκώσουν τα παιδιά για να ζήσουν όλοι μαζί, μαγευτικές περιπέτειες στο ταξίδι τους στο Βόρειο Σέλας, στο εργαστήρι του Άι – Βασίλη, στο εργοστάσιο των παιχνιδιών στην καρδιά της Τσιν – Τσινίας, στις γειτονιές του κόσμου. Ενός κόσμου που απειλείται από μία στυγνή συνομωσία.

Σας περιμένουμε

Τo Κυριακή 27 Δεκέμβρη 
στις 11:30 το πρωί.
Η είσοδος για το κάθε παιδάκι 
είναι ελεύθερη.

Διαδώστε τα νέα:

Λίγα λόγια:

Ο νέος πλανητάρχης Τσάο Τσάο Γη εξαναγκάζει τον Αϊ-Βασίλη και την Ιταλιάνα μάγισσα Μπεφάνα να αποσυρθούν πια από το μοίρασμα των δώρων. Τους ανακοινώνει ότι το χριστουγεννιάτικο δώρο φέτος για όλα τα παιδιά του κόσμου είναι το ηλεκτρονικό παιχνίδι Pen Play. Το νέο όμως παιχνίδι σκορπίζει τη διχόνοια και το μίσος στον παιδόκοσμο. Θα τα καταφέρει ο αδίστακτος πλανητάρχης να υλοποιήσει το σατανικό σχέδιό του; Ο Δον Ξύστρους ή η Μαντάμ Σβήστρα θα είναι ο νικητής; Τα αγόρια ή τα κορίτσια θα είναι οι συγκυβερνήτες του από το νέο έτος; Τι ρόλο θα παίξουν οι καλικάντζαροι, τα ξωτικά, ο Ουρ ο σκίουρος και η Φίφη η νυφίτσα; Θα τα καταφέρει ο Κάλι Καλ, ο πιο καλοσυνάτος καλικάντζαρος του πλανήτη και φίλος του Αϊ-Βασίλη να ανατρέψει την κατάσταση και να γίνουν τα φετινά Χριστούγεννα;

Λίγα λόγια για την Αναστασία Ευσταθίου:

Γεννήθηκε ένα Νοέμβρη στα 1966. Οι δυο πρώτες δεκαετίες της ζωής της χρωματίστηκαν με όνειρα αλήτες σε ένα παραθαλάσσιο χωριό της Αχαΐας, την Παραλία Πλατάνου. Με όνειρα και σπουδές στα παιδαγωγικά, στις ανθρωπιστικές επιστήμες και σε μετεκπαιδεύσεις... συνέχισε και συνεχίζει ακόμα.

Ιστοσελίδα: www.anastasiaefstathiou.gr

Συντελεστές εκδήλωσης

  1. Συγγραφέας: Αναστασία Ευσταθίου
  2. Εμψυχώτρια: Μαρία Αγγελακοπούλου

Παρακολουθήστε τις εκδηλώσεις μας

Σχόλια